4 matvarer du burde spise mer av

Gulrøtter

Gulrøtter er søte, rike på karotenoider som gir huden din en gyllen farge og kan bidra til å redusere overflødig østrogen i kroppen. Noen er redde for at gulrøtter inneholder mye sukker, men dette er langt fra sannheten! Spis så mye gulrøtter du bare vil!

Brokkoli 

Brokkoli er supermat!! Så godt, min favoritt er dampet med litt smør og skivede mandler. Brokkoli er rik på stoffer som kan redusere risiko for kreft ved å svekke tumorvekst, wow. Mat er magisk!

Dessuten inneholder brokkoli, samt kål og blomkål, stoffer som øker utskillelsen av østrogen som er gunstig for hormonbalansen.

Blåbær

En favoritt i mange norske hjem, ikke uten grunn. Blåbær innehold rikelig med polyfenoler, en type antioksidant som beskytter cellene dine. De er også rike på vitamin c og fiber, de er gode for både fettbalansen i blodet og for å beskytte deg mot sykdom.

Havre

Havre er et gryn som mange er glade i. Den er rik på fiber, og har en spesiell type fiber som heter betaglukaner. Dette fiberet er gunstig for fettsyrebalansen i blodet, blodsukkerbalansen, øker metthet og booster gunstige bakterier i tarmen.

Min favoritt er havregrøt og jeg bløtlegger alltid for å gjøre den lettere å fordøye. Når du bløtlegger havre vil du se at du får et slags slim mellom grynene. Dette slimet er gunstig for tarmen din, må si det igjen, mat er magisk!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg