Vi skal få et tredje familiemedlem!

Heisann og god onsdag!

Nå kommer en glad nyhet til alle sammen og jeg gleder meg sånn. Endelig skal vi få oss katt! Jeg har alltid hatt lyst på katt selv om jeg ikke er oppvokst med katt. Da jeg så den på finn.no så måtte jeg bare sende en melding og heldigvis var den ledig! Jeg var å besøkte katten for noen dager siden og jeg smeltet helt! Jeg ville ha den med hjem med en gang, men den er selvsagt for liten enda. Den måtte selvsagt ha melk fra moren sin enda, siden den bare er noen uker gammel. Jeg må vente helt til 20 august og det er såååå lenge å vente, men da har jeg noe å glede meg til.

Se på de øynene da! Er den ikke søt! Det er den fineste katten jeg har sett på lenge. Mamma har nettopp skaffet seg en bengal katt som heter Kleopatra. Lillesøsteren min har selvsagt laget en egen instagram profil til henne, haha. Men den er veldig fin. Så Stian og jeg vurderte å skaffe en bengal guttekatt. Men da jeg så denne så kjente jeg at dette var den rette katten for meg. Det er en blanding av britisk korthåret/perser og skogkatt. Den er veldig kosete og leken, så gleder meg til den skal flytte inn her hos oss. Må kjøpe litt katte utstyr og finne navn til han! Har dere noen forslag på navn ti gutte katt? Gjerne legg igjen en kommentar med navn så skal jeg se om jeg finner noen fine 😀

Etterpå skal jeg på URO i Tønsberg på Quiz kveld med noen jenter fra facebook gruppen Hey girl! Så det blir veldig spennende og se hvordan det går. Det er en gruppe for jenter som vil finne seg et nettverk og venner, så absolutt bli medlem der hvis dere vil! Jeg elsker quiz, men er ikke noe god i det selv, men håper jeg ikke er for håpløs og kan hjelpe til med noen spørsmål. Snakkes!

Ukens anbefaling, ny vegansk burger

Hei alle sammen og god morgen! 

 

I går var en rolig og fin dag. Det var fortsatt sykt varmt, men i dag er det heldigvis kaldere. Hadde ikke orket en dag til uten aircondition! Til middag i går så testet vi ut beyond burger. Den er plantebasert og fri for soya og gluten. Da jeg hadde stekt de litt så synes jeg de så ut som ekte kjøtt og begynte å lure. Jeg måtte faktisk skjekke på pakken to ganger om jeg hadde kjøpt helt feil! Haha, men det hadde jeg jo selvsagt ikke. Den skulle være vegansk. Da vi spiste den synes den smakte godt! Burgeren var juicy og  konsistensen var lik ekte kjøtt. Var nesten litt skummelt! Så denne anbefaler jeg virkelig om du vil spise mer plantebasert.

Sykt god! 

Nå skal jeg  spise en deilig frokost og kaffe så snakkes vi senere <3

Dagens outfit

Reklame |

Hei og god ettermiddag!

Håper alle har hatt en fin start på dagen! Jeg startet dagen kl.07.00 og lagde meg en kopp deilig varm kaffe. Satt å drakk kaffe med Stian før han dro på jobb. Nå sitter jeg her å blogger og funderer på hva jeg skal gjøre resten av dagen. Får kanskje nyte det fine været og lese en god bok på terassen. Noen som har noen bra boktips forresten?

Look at this outfit! Elsker disse buksene. Man får jo så lange fine ben med stripete bukser! ikke at jeg på 1.80 har noe problem med lange ben, haha. Men har problemer med å finne lange nok bukser! Men disse var lange og perfekte på meg. Elsker disse sandalene også som går til hvilken som helst outfit. De passer til skjørt, shorts, bukse og kjole! Har til og med ett par i hvite også som Stian kjøpte til meg i bursdags gave. Brukt de nesten hver dag det har vært fint vær.

Ha en super fin dag videre så snakkes vi snart igjen <3

iDeal of Sweden Fashion iPhone 7/8 Carrara Gold

Ellos veske

Bukse finner du HER

 

Helgen min og date night

Hei alle sammen og god morgen! 

Helgen har vært kjempe bra selv om jeg nesten har rent bort i denne varmen. I går ble det rundt 30 grader! Da skulle jeg ønske vi hadde aircondition i leiligheten. Det enesten vi har er en liten vifte til å kjøle oss ned. Det går jo ikke. Så vi må nok skaffe en varmepumpe før neste sommer hvertfall.

Fredagen tilbrakte jeg hos Line og vi hadde filmkveld. Stian dro med noen kompiser til Asker og hadde det gøy der. Line og jeg så på The Possession of Hannah Grace og Amundsen. Hannah Grace var ikke så skummel som jeg trodde, bare litt ekkel. Amundsen filmen trodde jeg skulle være bedre, den var ikke så spennende som thraileren. Men var veldig koselig med filmkveld uansett så slapp jeg å være alene hele kvelden.

På lørdagen i går hadde jeg og Stian date night. Han hadde kanskje litt dårlig samvitighet for å etterlate meg alene i går og tok meg med på middag på brygga og kino. Vi spiste på Sawadee i tønsberg og det var utrolig godt! Jeg bestilte noe vegetar suppe aktig med ris og poteter. Super gode thailandske smaker. Også ble det selvsagt dessert til slutt. Var nesten som å være i Thailand igjen i denne varmen. Brakte hvertfall minner til i fjor da vi var i Thailand å spiste god thaimat.

Endelig fikk jeg se The lion king på kino jeg også. Jeg begynte å gråte selvsagt da Mufasa døde selv om jeg visste hva som skulle skje siden jeg har jo sett den orginale da jeg var barn. Men er bare typisk meg å gråte av den filmen, den scenen er så trist!

Nå skal jeg rydde leiligheten og slappe av litt med en god serie. Orange is the new black har kommet med ny sesong og siste! Så det skal jeg gjøre i dag!

Håper alle har kost seg i helgen og klar for neste uke. Håper det ikke blir så vamt altså! Snakkes <3

Mine favoritter på stranden!

Reklame |

NA-KD- Leopard bikini//Trendyol- Grønn badedrakt//Piz Buin – Solkrem//Veske//Garnier-aftersun//Hot Anatomy//MANGO- leopard badedrakt//Gina Tricot-Bikini//MANGO-hatt//NA-KD- Sort bikini//Sort badedrakt

Mine favoritter på stranden!

Hva passer vel bedre enn å vise mine favoritter på stranden, nå som det er så varmt! Nå er det ekstremt og været skal bare bli varmere utover uka, men det er deilig også med litt sommer og sol her i Norge. Den er jo alt for kort! Dette er mine favoritt badedrakter og bikinier på stranden. Elsker å dra på stranden med noe kaldt å drikke, et magasin eller en god bok, solbriller på nesen, ligge på et håndkle og høre på susingen fra bølgene. Det er jo ingenting som slår det når det er så deilig vær som nå. Håper alle koser seg i det fine været og at de fleste er like heldige som oss i Tønsberg. Er opp mot 25 grader i skyggen nå! Smelter helt bort! Nå skal jeg ta en is og kose meg litt ute i solen så snakkes vi snart!

Husk solkrem og hatt for beskyttelse og aftersun etterpå <3

4 år som samboere i dag

Hei alle sammen! 

I dag har Stian og jeg vært somboere i 4 år! Tenk det! Vi startet med å bo over en garasje i 2 år på 20 kvm! Det er ikke stort! Alt var i samme rom! Jeg husker det nesten ikke var plass til noen av tingene mine, så jeg måtte dra hjem til Drammen for å hente klær, bytte ut sommersko til vintersko og den slags for å sette igjen der. Det er greit å ha alt samlet på ett sted nå merker jeg, så slipper jeg alle de ekstra turene.

Vi som samboere har kommet langt på bare 4 år. Vi har kjøpt leilighet sammen og det har jo vært et eventyr i seg selv. Det virker som vi har vært sammen for bestandig og vi kjenner hverandre så godt. Man lærer seg mye om seg selv og partneren,  hvertfall når man bor sammen. Vi har til og med jobbet sammen i samme jobb i flere måneder! Heldigvis holdt Stian ut med meg og mine mange spørsmål. Haha, han var den jeg gikk til hvis jeg lurte på noe og måtte ha hjelp. Men heldigvis gikk det bra. Nå bor vi ut på landet med 3 soverom og bil. Det eneste som mangler er en katt! Eller de fleste ville sikkert hatt hund, men vi er ingen hundepersoner har vi funnet ut og det er like greit med katt. Det passer oss perfekt.

Vi har mange fine ferier, reiser, minner og stunder sammen. Jeg gleder meg til resten av eventyret sammen med deg og elsker deg masse <3

Håper alle har en kjempe fin dag videre, her er det sol og kjempe varmt! Kos fra meg!

10 ting du kan gjøre i sommer

Reklame |

Bade!

Selv synes jeg det er for kaldt å bade i Norge, men er alltid gøy å bade i basseng da! haha! Stian bada forrige helg og han syntes det var kaldt, men deilig med en liten dukkert i varmen.

Spise masse is! 

Noe av det beste med sommeren er å stappe i seg mye is. Kjempe digg på en varm sommerdag.

Plante blomter og urter! 

Lag en grønnsakshage og dyrk og plant blomster selv på verandaen. Smaker kjempe godt med selvdyrkede tomater! Yummy!

Lage et album av de beste sommer bildene!

Jeg elsker å ta masse bilder på sommeren, prøv å lag ett album med alle de beste bildene slik at du kan mimre og ha de fysisk tilgjengelig. Alltid gøy å bla gjennom bildeboken senere!

Dra rundt om i Norge!

Jeg elsker å oppleve Norge på sommeren. Selv har jeg besøkt Kristiansand og sandefjord i sommer. Utforsk nye steder og opplev landet vårt. Prøv å vær spontan og bare kjør dit du synes høres spennende ut.

Dra på båttur! 

Nå skulle jeg ønske jeg hadde båt selv, særlig når jeg bor i Tønsberg. Tenk så deilig å dra ut med vind i håret, solen i fjeset og høre på bølgene som treffer båten. For en avslappet følelse. Misunner de som har båt nå i det fine være! Jeg vil være med!

Inviter til grill fest! 

Inviter de du kjenner på grillfest både nære og fjerne. Er alltid hyggelig samtaler, god mat og drikke. La de ta med seg litt tilbehør, fyr opp grillen så er man good to go!

Lage eller bake noe du ikke har lagd før! 

Jeg synes det er vanskelig å bake og er ingen baker. Jeg liker helst å kjøpe deilige boller pg kaker istedenfor å bruke masse tid på baking. Nå som det er sommer har jeg faktisk tid til det og tenker jeg skulle lære meg noen nye oppskrifter og bake noe jeg aldri har bakt før. Dette kan bli spennende, men jeg tar det som en utfordring!

Shoppe! 

Jeg har ett shoppe problem! De som har lest bloggen min en stund vet dette. Men jeg elsker å shoppe og bruke penger! Huff, jeg som skulle bli flink til å spare!

Fikse de småtingene hjemme som har irritert lenge!

Når sommeren kommer er det alltid noe som skal fikses. Du har sikkert irritert deg lenge på den hylla skulle vært hengt opp, eller hagen skulle lukes, eller den listen skulle blitt byttet ut. Bare fiks det nå når du har ferie og dermed kan du nyte resten av sommeren med god samvittighet!

Gina Tricot-skjørt

 

 

Helgen som var

Hei og god morgen!

Nå sitter jeg å koser meg med en kopp kaffe og ser ut på det fine været. I går regnet det noe helt sykt! Så det er deilig med litt fint vær igjen. I dag er det mandag og ny uke som venter. Jeg har ingenting spesielt å gjøre denne uken og det er jo litt deilig å tenke på.

I helgen har jeg vært super sosial, haha. På fredag hadde vi noen venner på besøk som ikke hadde sett leiligheten enda. Etter litt snacks, drikking og god musikk, dro vi ut I tønsberg på en pub der. Tok det litt rolig denne kvelden siden jeg skulle ut neste dag også!

På lørdag var jeg med noen jenter og søsteren til Stian. Skikkelig girls night out. Vi dro på Foynhagen og koste oss skikkelig med konsert. Ut på kvelden ble det også skikkelig jazz musikk!  Elsker jazz og rytmen er jo så morsom å danse til. Elsker å danse og regnet stoppet ikke oss jentene fra å ha en hyggelig kveld ute på dansegulvet.

På søndagen var jeg litt sliten etter å være ute to dager på rad! Da er det netflix som gjelder, haha. Fikk litt besøk av familien til Stian så det var jo koselig. Er alltid hyggelig å være ute , men pleier aldri to dager på rad! Men nå er det ferie og sommer så da er det jo lov. Er alltid mange ute på brygga i Tønsberg når det er sommer, så det er veldig hyggelig. Vi får kose oss mens det enda er sommer og fint vær.

Håper dere har hatt en super fin helg og kost dere like masse som meg. Enten om dere var ute eller hjemme. Ha en super fin start på uka, så snakkes vi <3

2 år siden mitt første blogg innlegg i dag!!

Hei, og god morgen! 

Da skal jeg mimre litt tilbake til mitt aller første blogg innlegg som jeg skrev for akkurat 2 år siden! La ut innlegget 21.07 2017! Herregud som tiden flyr. Overskriften lyder “Vegansk livsstil”. Det er litt morsomt at det er 2 år siden i dag jeg og min samboer ble veganere. Nå er ikke jeg 100% veganer siden jeg spiser litt sjømat og eggehvite innemellom. Er jo eggehvitepulver i alt jo! Kan de ikke bare fjerne  eggehvitepulver og melkepulver fra vegetar matvarer slika at det blir vegansk? Samboeren min er fortsatt veldig flink og det skal han ha applaus for! Har vært mye i mediene om at det er veldig “in” å være veganer på grunn av at mange kjente kjendiser og influencere er det nå. Jeg synes ikke man skal kalle det en trend eller at det er in, fordi det er en livsstil og et valg man velger. Det er sunt og bra for kropp, miljø og dyr selvsagt. Når det er sagt så synes jeg det er veldig bra at fler og fler velger vegetar fremfor kjøtt i dagligvarebutikkene. Det er et stort skritt! Hipp hurra!

 

 Det er uansett veldig gøy å gå tilbake å se hvordan jeg skrev og hva jegblogget om tidligere. Jeg prøver å forbedre bloggen, bildene og skrivingen for hver måned om går. Når man har en blogg så er det litt gøy å se tilbake i arkivet, det er det ikke mange som kan gjøre! Blir jo nesten som å skrive dagbok! Ser at bildene var super små og dårlig kvalitet, huff. Det har heldigvis forandret seg! Håper jeg, hehe. Hvis dere liker bloggen min er det bare å legge igjen en kommentar og si hva dere vil lese mer om, hva dere ikke vil lese om, hva dere liker og ikke liker så skal jeg gjøre mitt aller beste! Det motiverer og hjelper meg kjempe mye! Tusen takk på forhånd, snakkes <3

 

Dette har jeg gjort i sommer!

Hei alle sammen! 

I dag kommer det en liten oppdatering på hva jeg har gjort i sommer. Det har vært en koselig sommer på ny plass og i ny leilighet.

 

Tusenfryd

Forrige uke var jeg på tusenfryd med søsteren til Stian,kjæresten og barna deres. Elsker å være med niesene til Stian, fordi de liker meg så godt. Jeg trodde ikke jeg var flink med barn, men sånn har det da blitt. Jeg slang meg på turen og hadde det alle tiders. Jeg liker egentlig ikke å ta karuseller, hvertfall ikke store. De små barnekarusellene tør jeg å ta. Vet ikke hvorfor jeg har blitt så pysete, kanskje man blir det opp i åra, haha. Tok jo alle karusellene der da jeg var barn og turte alt. Jaja, men det var en super dag og supert vær!

 

 

 

Kristiansand dyrepark

Jeg har bare vært i dyreparken en gang før for noen år siden med Stian, men da var det påske tider. Det var litt finere vær og varmere denne dagen for å si det sånn. Jeg slang meg på med familien til Stian og dro til Kristiansand. Stakkars Stian jobber hele sommeren så han kunne ikke være med. Jeg er mye med familien til Stian på tur føler jeg, da jeg alltid er velkommen. Det var veldig gøy og alle koste oss masse.

 

Gått tur rundt merkedammen 

Nå som det er så varmt er det deilig å gå tur. Det er veldig landlig her vi bor nå, så vi tok en tur opp og rundt merkedammen. Det er så fint der oppe! Veldig mange som går tur og fisker der. Veldig deilig å komme seg ut i naturen!

 

Tur til Slottsfjell 

Da stian fikk besøk av noe familie fra Bergen, så måtte vi jo vise frem byen og slottsfjellet. Vi var helt på toppen og speidet utover Tønsberg. På denne dagen regnet det litt, men de fra Bergen var jo vandt til litt regn sa de. Hehe!

 

 

Feiret 24 år! 

Jeg har da blitt 24 år den 4.juli og det måtte feires litt. Jentegjengen kom på besøk fra både oslo og Tønsberg. Det var en veldig koselig feiring her hjemme i den nye leiligheten. Er alltid hyggelig å bli satt pris på av så gode venner og kjæreste. Fikk masse fint både av Stian, famile, venner og Stian sin familie som var på besøk. Stian lagde kaffe til meg på sengen før han dro på jobb . Da han kom hjem så fikk vi besøk av familien hans og spiste masse godis og kake. Var veldig hyggelig og koselig. På kvelden pyntet vi oss og dro for å spise god middag! Veldig fin dag alt i alt!

 

 

Stian sin bursdag!

Stian hadde bursdag 29.juni så dette måtte vi feire selvsagt! Vi koste oss med god mat på brygga i Tønsberg med noen venner og han fikk mange fine gaver! Elsker å feire bursdag!

Sverige tur

Hva er en sommer uten en harry tur til Sverige. Jeg var med moren til Stian, søstra og niesene hans på tur til Sverige. Vi skulle handle inn litt mat og drikke. Det er jo super billig vegetarmat i sverige, så det måtte bli med hjem sammen med masse godis. Namm.

 

Sandefjord

 

Sandefjord er så flott på sommeren. Det var så fint vær den dagen jeg besøkte sandefjord og dro på en liten shopping runde. Jeg synes det er deilig å bare ha hele dagen for seg selv og ta det i sitt tempo. Ble en vellykket dag!

Strandbesøk

Har ikke blitt så mange besøk til stranden denne sommeren, bare noen få ganger. Har sittet mest på balkongen og nytet solen.

 

 

 

Hva har dere gjort i sommer? Gjerne skriv en kommentar!

Snakkes snart!