Spørsmålsrunde

Hei alle fine lesere! 

Tenkte det var tid for en spørsmålsrunde igjen siden det var så god respons på det tidligere. Nå har dere muligheten til å spørre om alt og ingenting. Jeg synes det er så hyggelig å bli spurt, så skal jeg svare i ett eget innlegg senere. Spør i kommentarfeltet under, messenger og instagram (bambihanna). Fyr løs!

Nå har jeg nettopp stått opp og spist en deilig frokost. Skal snart rydde leiligheten slik at det blir ryddig  og fint til helgen. Etter det blir det å jobbe litt med eksamen før jeg skal på trening. Hater virkelig denne eksamen, haha. Føler det er litt teit å ha en eksamen rett før bachelor og ikke bare starte rett på bachelor oppgaven med det samme. Prøver å gjøre alt for å unngå å sitte med denne eksamen. Jeg pleier å rydde i alt som finnes og organisere klesskap og skuffer. Jeg er vel ikke den eneste der kanskje? Håper på å bli ferdig snart, slik at jeg har en ting mindre å tenke på. Ha en strålende torsdag alle sammen, snart er det helg! 

Hudpleieprodukter som redder dagen

Toner HER      Night mask HER       Daily solution HER    Face wash HER

Heisann! Tenkte jeg skulle titte innom med noen hudpleieprodukter jeg bruker i hverdagen. Elsker produktene til The body shop! Har brukt produkter herfra så lenge jeg kan huske! De har et så stort utvalg og produktene er så bra.  Dette er produkter jeg bruker hvis jeg for eksempel føler jeg får en kvise eller urenheter. Det er veldig typisk at jeg får det etter å trykket i meg masse snop og alt jeg ikke skal ha en helg, haha. Så disse produktene redder meg i hverdagen!

 Tea tree night mask er spesielt utviklet for uren hud og bekjemper dette mens man sover. Denne kremen er veldig lett og føles veldig bra på huden. Påfører denne hvis jeg ser en kvise som kommer snikende etter helgen. 

Alle disse produktene er 100% veganske og det er jo bare super bra! Denne hudpleie serien føler jeg hjelper meg til en friskere og glattere hud hvis jeg har noen urenheter her og der som jeg ikke vil skal være der. Har noen av dere prøvd de før?  

 

 

Hvordan føle seg bedre på en dårlig dag

Hei og god morgen alle sammen! 

Fotograf:@fotografraj

Det er så sykt kaldt i dag! Jeg hadde ikke lyst til å gå ut døren i dag med -14 grader. På Yr.no står det at det skal føles ut som -18 grader i Tønsberg og jeg syntes det var utrolig kaldt da jeg ventet på bussen. Skulle ha forelesning i dag 11.45, så nå sitter jeg å venter på at foreleseren skal komme. Føler at dagen i dag kunne vært litt bedre. Har stresset fra jeg stod opp til nå med å rekke toget i denne kulden. Er så vanskelig å stå opp om morgenen også når det er mørkt, kaldt og masse snø. Håper dere har hatt en bedre start på dagen!

Tenkte jeg skulle dele noen tips til hva du kan gjøre om du har en dårlig dag som meg. 

fotograf: @fotografraj

– Ta en dusj, do your selfcare routine og gå en tur.

– Rydd hjemme og få orden på tingene dine.

– Fresh deg litt opp, sett på en podcast du liker og lag deg litt god mat.

– Dra på treningssenteret kun for å kjøre favoritt øvelsene dine. Ei skikkelig kose-økt slår aldri feil!

– Ring en god venn, venninne, familiemedlem eller kjæreste. God`følelsen er ofte bare en telefonsamtale unna!

– Koseteppe, ansiksmaske og Disney film. I morgen er en ny dag!

– Kok deg en stor kopp te og les en bok.

– Unn deg favorittmiddagen, alene eller i hyggelig selskap. Finn små lyspunkt i dagen og bruk dem for alt de er verdt.

 

@fotografraj

Uken som gikk

UKENS SERIE: Tid for hjem. Elsker oppussings programmer på TV. Får veldig mye inspirasjon til skole og hvordan jeg vil at mitt drømmehjem skal bli i fremtiden. Gleder meg til å kjøpe ett eget sted med Stian og gjøre det til vårt. 

UKENS CRAVING: Druer! Elsker å spise druer på kvelden når jeg er fysen på noe godt. 

UKENS HØYDEPUNKT: Bursdagen på lørdag med familien til Stian! Var veldig hyggelig og masse god mat og søtsaker. Var veldig hyggelig i Drammen i går også, men var veldig skummelt på E18. Jeg kjørte heldigvis forsiktig hjem og alt gikk bra. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Digger dette bilde og toppen! La det ut på instagram (bambihanna) og fikk mange tilbakemeldinger! 

UKENS INNKJØP: Denne jakken fra Kappahl. Den var på salg og var sykt fin! Handler egentlig ikke på den butikken, siden jeg synes den er for tilegnet litt eldre damer, men noen ganger kan man finne fine ting der altså. 

UKENS MATRETT: Linsetaco på fredagen. Nammmmm. Det er så godt altså!

UKENS SANG: Panic! at the disco- High Hopes

Ha en super uke og mandag alle sammen! 

Nye innkjøp

Hei alle sammen! Håper alle har hatt en super start på dagen! Jeg har lyst til å dele mine siste innkjøp med dere og produktene har jeg kjøpt på kicks. Det er jo salg på nettsiden deres, så da måtte jeg selvfølgelig slå til! Er det noe jeg liker så er det salg og produkter levert i posten! Jeg digger de fleste produktene derfra og handler en del av sminken min derfra også. Hvis det er interesse for det, så kan jeg legge ut litt av hva slags sminke jeg bruker? 

Jeg har sett etter noen produkter som gir fuktighet, siden huden min pleier å bli tørr nå på vinterstid og trenger masse fukt. Jeg fant denne moisture mask og tenkte jeg skulle prøve den. Man skal ha den på i 10 min og det føltes veldig deilig for huden! Etter å ha hatt på masken i 10 min kjente jeg veldig forskjell og tok bort resterende som satt på huden med en toner med C-vitamin fra kicks.  Etter dette tok jeg å sprayet moisture face mist, som ga en veldig beroligende effekt. Ble veldig fornøyd med resultatet og huden fikk masse fukt! Love it! 

Ha en strålende dag videre! 

Søndagens frokost tips

Hei alle sammen. 

God morgen og god søndag. Tenkte jeg skulle dele med dere denne gode grøtoppskirften. Elsker havregrøt til frokost og alle de mulige toppingene man kan velge imellom. Senere blir det en tur til Drammen. Håper alle har en fin dag videre! 

Oppskrift

– 3 ss havregrøt 

– 1/2ss chiafrø

– Litt vann nederst i kjelen 

– 2 dl soyamelk (ca) 

– En klype salt 

– 1 ts vaniljesukker

– 2 cm most banan 

Ha oppi chiafrø, gryn og litt vann i en kjele, hell oppi melk og salt, gi det ett oppkok. La grøten putre på lav varme. Jo lenger jo bedre. Jeg lar det putre i 15 min, mens jeg rører av og til. Bland inn vaniljesukker og banan helt til slutt. Denne blir sååå god og man kan velge alt fra blåbær, jordbær og granola som topping. Yummi! 😀 

5 tips for tørr vinterhud

Hei alle sammen og god lørdag! Håper alle har hatt en fin start på dagen. Det er så deilig å stå opp og ha god tid på morgenen. Nå sitter jeg med en god kopp kaffe og frokosten er allerede spist. Tenkte jeg skulle dele 5 tips for tørr vinterhud. Er det bare jeg som får det nå på vinteren eller? Grå, gusten hud er et sikkert vintertegn for mange av oss. I tillegg til at huden mister gløden når kulda setter inn, er det også mange som opplever at det blir vanskeligere å gi huden nok fuktighet.

1.Tørr hud trenger god rens

– Rensing er faktisk kjempeviktig! Om du ikke renser huden din godt vil ikke kremen kunne trekke inn og hjelpe huden din. Det er nesten bortkastet med hudkrem om du ikke renser huden. Jeg renser huden 2 ganger om dagen, en morgen og en gang om kvelden. Først tar jeg en renseserviett for å fjerne sminken på kvelden, så renser jeg i dybden for å fjerne all sminke. Bruk gjerne en rens med olje for tørr hud eller en som er tilpasset din hudtype. 

 

2. Skrubb for sirkulasjon

– Du kan bruke en mild skrubb en til to ganger i uken.  Det kan høres feil ut å skrubbe hud som kjennes tørr ut, men slik er det altså ikke. Ansiktsskrubb fjerner døde hudceller og massasjen hjelper den tørre huden din til å fornye seg selv fordi du øker blodsirkulasjonen. Økt blodsirkulasjon gjør at det blir bedre opptak av næring og bedre utskillelse av avfallsstoffer. Det vil si at det neste produktet du tar på huden vil kunne trekke dypere ned og gi bedre resultat.

 

3. Serum for beskyttelse

– Etter rens om morgenen så smører jeg inn et serum på huden. Dette trekker dypere inn i huden din enn vanlig krem og beskytter den.

 

4. Dagkrem beskytter og forebygger

– Dagkremen skal beskytte ansiktshuden din mot ytre påkjenninger. Husk at dagkremen bør inneholde solfaktor som beskytter både mot sol og forebygger rynker. Det kan være lurt å bruke en annen dagkrem om vinteren enn om sommeren. Jeg bruker en fetere krem på vinteren. 

 

5. Bruk fetere nattkrem om vinteren

– Om kvelden etter at man har renset huden- bruker jeg en god nattkrem . Nå om vinteren bruker jeg en fetere nattkrem enn jeg ellers bruker. Bruk gjerne en fuktighetsmaske. Jeg masserer kremmasken inn i huden etter at jeg har renset, lar det gå ti minutter og er det noe overskytende krem igjen tørker jeg den av før jeg legger meg. Veldig deilig med masse fukt! 

Hva er deres beste tips til tørr vinterhud? Ha en strålende dag videre <3 

Dagens outfit og planer til helgen

Hei alle sammen og god fredag! Min kjære Ingunn har fått i oppgave å være min personlige fotograf på skolen fremover, haha. Det ble en liten fotoshoot etter at vi ble ferdig med prosjektskisse 2 til bachelor. Det var en deilig følelse! Den er ikke helt ferdig enda, men den er klar til veiledning på mandag, så får vi høre om vi må endre noe på den. 

Planene til helgen er å feire bursdagen til niesen til Stian i Åsgårdsstrand på lørdagen. Søndag hadde vi tenkt oss en tur til Drammen å besøke mamma og pappa. Det er alltid veldig hyggelig å prioritere familie fremfor en helg på byen. Det er alltid veldig hyggelig å møte kjentfolk og venner ute, men nå som jeg prøver å være litt sunnere med tanke på treningen så er det mye bedre å stå opp på søndagen og føle seg fresh til en treningsøkt. Har prøvd å vært veldig flink med treningen nå, men har blitt sene dager på skolen og da har det ikke passet med trening de siste dagene. Det var veldig fint med en fridag i går og i dag fra skolen for å kunne fokusere på treningen. Noen som kjenner seg igjen? Pleier alltid å prioritere andre ting enn trening, men er alltid deilig å komme seg hjem etter en god treningsøkt for å slappe av på sofaen etterpå. Hva er deres planer for helgen, trene, spise god mat eller noe artig? Skriv gjerne til meg <3

 

Fotoshoot

Hei og god morgen!

I dag er jeg opplagt og klar for en ny dag. Stod opp kl. 07.00 og nå er det tid for frokost og en deilig kopp te. I dag skal jeg bare være hjemme og slappe av og gjøre litt husarbeid. Er veldig deilig å bli ferdig med klesvask og husvask før helgen. Da kan jeg slappe litt av i helgen også. 

I går var jeg på fotoshoot og det var veldig gøy! Det var første gangen jeg tok bilder i et studio, så det var en spennende opplevelse. Har bare tatt bilder utendørs med naturlig lys, så det ble en helt annen måte å ta bilder på. Er veldig gøy å stå foran kamera og bli en annen person. Jeg elsker det! Jeg synes det er en veldig kul måte å uttrykke seg selv på. Jeg blir plutselig en helt annen person foran kameraet, slippe meg mer løs uten å tenke på at det ser teit ut. Ble veldig fine bilder i går til treningsprogrammet, så det gleder jeg meg til å vise dere! 

Ha en kjempe fin torsdag, snart er det helg! 

Hvordan jeg motiverer meg selv til å trene

Mine tips for å motivere meg selv til trening: 

1. Sett deg mål for uken, skal du trene 2 eller 4 ganger f.eks? Dette hjelper meg veldig med å komme meg på trening, hvis jeg har satt meg et mål om 2 dager, så trener jeg de dagene også.

2. Legg frem treningstøyet en dag eller noen timer før du skal dra! Da har du ingen unnskylding når tiden kommer for trening, alt ligger klart og du trenger ikke lete etter noe. Noen dager tar jeg på meg treningstøyet når jeg våkner, så er jeg klar til å reise rett eller frokost eller lunsj!

3. Er du litt lik meg så er det ingen god ide å reise hjem fra jobb eller skole før du drar på trening. Med en gang jeg kommer hjem og setter meg ned på sofaen, så er det nesten umulig å komme seg avgårde eller starte treningen. Mitt tips her er så reise direkte til treningen etter jobb/skole, eller gjøre det før man reiser hvis man jobber sent!

4. Kjøp deg noe fint nytt treningstøy, det finnes ingen bedre motivasjon enn dette syns jeg! Man har jo lyst til å bruke det man har kjøpt. 

5. Få inspirasjon til øvelser på Instagram og Youtube! Jeg elsker videoer til inspirasjon og har lagret sikkert 40-50 videoer på Instagram som jeg ser på mens jeg er å trener så jeg ikke går tom for øvelser og føler meg demotivert.