5 ting jeg hater

Brette og sortere sokker – Det tar så lang tid! Det er sikkert 50 par sokker som skal vaskes, henges opp en etter en og deretter finne partneren til sokken, brette sammen og legges i skuffen. Det er an lang og kjedelig prosess som jeg hater og skulle vært foruten.

Gå ut med søpla – Det er så kjedelig og langt å gå ut med søpla. Hater det når det er kaldt og blåser.

Når jeg har glemt å skru av vekkerklokken i helgen – Det skjer ikke ofte, men noen ganger. Akkurat da hater jeg livet litt når vekkerklokken ringer 06.30 på en lørdag….

Fett hår- Hater fett hår på meg selv og andre!

Neglelakk som er halvveis av – Jeg syntes det ser så ustelt ut med neglelakk som er halvveis av, spesielt når det er slike sterke farger som nærmest lyser opp. Jeg har faktisk gått rundt med dette selv flere ganger.. Ikke bra!

 

Trendalarm

Heisann fine lesere! God morgen!

I de siste årene var sølvsmykker en trend. Nå har vi byttet til å bare bruke gullsmykker. Jeg elsker gullsmykker og bruker det ofte som tilbehør. I det siste har jeg sett noen bruke begge samtidig! Er det blitt en ny trend kanskje? Jeg elsker gull og skal fortsette med å bruke det, men ikke begge samtidig. Hva liker dere å gå med?

Se så fint tilbehør!

Hva synes du om trenden? 

Vi blogges <3 

5 ting du ikke visste om meg

Ryddig –  Jeg er en ekstremt ryddig og organisert person. Jeg har litt OCD og støv på hjernen, så derfor må det være ryddig rundt meg til enhver tid. Jeg går rundt om kvelden og rydder, setter på oppvaskmaskinen og vasker overflatene både på kjøkken og bad før jeg kan gå å legge meg. Det er veldig viktig at det blir gjort på min måte. Jeg må ha det sånn hvis ikke går jeg rundt å tenker på å rydde hele dagen og det er slitsomt.

Kjapp – Jeg er en veldig effektiv person. Det er veldig bra i jobben min og jeg får gjort unna masse. Jeg er ikke en av de personene som sier ” Jeg tar det i morgen”. Nei, jeg tar det med det samme!

Avhengig – Jeg er så avhengig av carmex! Det er bare den leppomaden jeg bruker og har sånn 5 stk liggende her i leiligheten og i vesken min. Må ha det tilgjengelig og hvis jeg har glemt den så må jeg kjøpe det med en gang.

Rødvin – Jeg liker ikke rødvin og kommer aldri til å gjøre det. Jeg takler ikke smaken og bitterheten i det hele tatt.

Snakker med Alita – Jeg tror det er normalt at de som eier katt eller hund går rundt å snakker med dyrene sine. Jeg gjør hvertfall det med Alita. Jeg får ikke akkurat så mye svar, men jeg synes det er koselig og hun er veldig godt selskap.

@fotografraj

Uken som gikk

Akkurat nå: Nå har jeg endelig kommet hjem fra jobb. Det ble 3 timer overtid i dag. Derfor blir det et litt sent innlegg i dag! Nå skal jeg slappe litt av og spise litt så er det snart leggetid allerede. Dagene går så fort!

Ukens film/serie: Sabrina sesong 3 på Netflix.

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt må bli på lørdag da jeg endelig fikk besøk av søsteren min. Det var etterlengtet. Jeg har ikke sett henne på lenge og det var deilig å snakke om alt mulig. Det var superhyggelig og en liten tur ut på byen med venner er alltid gøy.

Ukens beste kjøp: Jeg bestilte litt av hvert forrige uke. Jeg kjøpte ny fondation, HER, hårprodukter HER og HER.

Også bestilte jeg disse joggebuksene med high waist fra HM, HER. Gleder meg til å få pakker i posten!

Ukens middag: Det må bli laks med potetmos og grønnsaker. Helt vanlig hverdagskost som er så enkelt å lage.

Ukens craving: Popcorn!

Ukens sang: Knockout-Tungevaag

Mine mest leste innlegg: 

5 ting som gjorde meg glad i dag

5 fitness hacks

5 ting jeg hater

New in

Heisann! 

Håper alle har en fin start på søndagen. Jeg har stått opp, satt på en klesvask og fått i meg kaffe. Det er deilig med søndager hvor man kan ha rolige morgen stunder og ta livet med ro. Solen titter inn vinduet og det er en deilig start på dagen! Jeg er litt sliten etter gårsdagen, så derfor trenger jeg å restaurere litt i dag. Etterpå skal jeg bort til Åsgårdstrand for å dekorere et hus til salgs. Jeg håper det blir fint til fotografen kommer i morgen.

Forrige uke så kjøpte jeg litt new stuff til leiligheten og til meg selv. Elsker jo å dekorere å pynte leiligheten med fine ting.

Dette er hva jeg kjøpte:

Nytt sengetøy og hotellputevar fra jysk

Ny ape til soverommet fra nille. Er den ikke søt?

Nye duker/brikker fra princess. 

 

Nye sko 

Ny lykt fra princess 

Ny lysholder fra Nille

5 ting som gjorde meg glad i dag

😃 Solen skinner i dag og det gir meg masse energi. Er det bare meg som får vårfølelse og får lyst til å gjøre vår rengjøringen allerede?

😃 I dag skal jeg endelig til frisøren og det er etterlengtet. Må få farget etterveksten.

😃 Jeg lagde så god frokost i dag og det gjør meg veldig glad. Kokte havregryn og puttet masse digg på toppen. Elsker bær og banan på havregrøten.

😃 I dag kommer lillesøster på besøk og det blir koselig. Har ikke sett henne på lenge og må catche up på alt!

😃 Jeg har fått gjort unna litt her hjemme og det er bestandig deilig etter en lang uke med skittentøy som hoper seg opp og sokker som ligher på gulvet. Det er deilig når leiligheten ser fresh ut når jeg får besøk etterpå.

 

 

 

Helgens planer

Heisann og god fredag!

Endelig er det fredag og jeg har ikke så mye på planen i dag. Det er egentlig litt deilig. Jeg slutter på jobb klokken 16 som vanlig og deretter blir det en tur på butikken. I dag blir det tacofredag og masse snop med en god film i sofaen. Må lade opp litt til i morgen!

Lørdag morgen skal jeg til frisøren. Jeg har aldri vært hos henne før her i Andebu, men tenkte jeg skulle teste ut lokal frisøren. Det er ikke mange som får det sånn som jeg vil ha det og har bestandig brukt Haircuts, men blir spennende å se om jeg liker resultatet.

På ettermiddagen får jeg besøk av lillesøsteren min og det blir veldig koselig! Jeg ser veldig frem til å snakke om alt mulig. Det er veldig lenge siden sist vi så hverandre, så vi har nok mye å snakke om. Etter middag så skal vi vorse litt med Line og noen venner av meg i Tønsberg. Det blir veldig hyggelig å være sosial i helgen kjenner jeg etter en lang og har jobbuke.

Søndagen blir vel brukt til å slappe av litt og spise god mat. Jeg må få gjort unna litt husarbeid også. Jeg må planlegge noen blogginnlegg og få tatt noen bilder, så det er planen for søndagen. Kankje jeg får gått en liten tur også.

Vi blogges <3

5 fitness hacks

@Ravnfoto

Yoga – Er du stiv og ikke så fleksibel? Test ut Yoga! Det er viktig å være fleksibel i kroppen så man ikke stivner helt. Vi mennesker sitter altfor mye stille, og da blir vi stive og utrente.

Treningsmetode – Bare fordi venninna de liker å jogge, betyr ikke det at det er den beste treningsmetoden for deg. Eksperimenter og prøv masse forskjellig, så du kan finne en metode du liker. Om du liker å trene er det mye større sjanse for at du fortsetter med det over tid, og det er også mye bedre for psyken.

Treningsplan – Om du ikke har en treningsplan er det vanskelig å komme noen vei. Da kommer man inn på treningssenteret uten noe mål og mening. Lag en treningsplan (gjerne sammen med et PT) som viser hvilke øvelser du skal gjøre på de forskjellige dagene.

Lag dobbelt opp – Å lage mat fra bunnen av kan ta tid som man faktisk ikke har. Derfor bør du lage noen ekstra porsjoner når du først lager mat. Frys det ned eller sett det i tupperware boks i kjøleskapet, så har du en sunn middag stående klar når du kommer hjem sliten fra jobben.

Støvsug – Et lite triks du kan begynne med for å bli mer aktiv i hverdagen, er å støvsuge huset hver eneste dag. Dette blir fort en liten treningsøkt (dersom du har litt størrelse på hjemmet ditt).

@Ravnfoto

Vi blogges <3

 

5 ting jeg hater

@fotografraj

Slanger –  Slanger er noe av min største frykt her i verden. De er så ekle dyr som åler seg rundt.

Små insekt – Ikke at jeg er så veldig redd for insekter, men det er bare ekkelt. Man har liksom ikke kontroll på dem fordi de er så små!

Når folk er sene – Jeg er nok født for tidlig, for jeg er tidlig ute til alt. Hvis man har avtalt å møtes også dukker dem ikke opp før 1 time senere uten å si ifra er veldig respektløst.

Folk som maser – Det takler jeg ikke. Det er ikke greit å mase!

Det inne i tomaten – Jeg vet det er rart, men jeg liker ikke det som er inni store tomater og jeg pleier å skrape det ut. Elsker det som er utenpå tomaten og spiser det gjerne med litt salt og pepper på. Namm! Går helt fint med små cherrytomater.

 

 

Dette vil jeg bli bedre på

Sparing! Jeg er jo elendig til å spare og det vet dere. Jeg bruker jo penger på mye rart, men jeg tenker jo at shopping er terapi, haha. Jeg elsker å gi meg selv disse godene i livet og blir glad inni meg når jeg har kjøpt noe. Det er en avhengighet som jeg ikke har klart å stoppe med, men jeg har redusert det.

Å være stolt over meg selv. Jeg er litt pirkete på ting. Jeg er generelt en perfeksjonist på ting. Hvis det ikke er bra nokk i mitt hodet, blir jeg ikke stolt over det jeg faktisk har oppnådd. Jeg vil at det skal være 100% og da blir jeg veldig fornøyd med meg selv.

Bli et JA mennesket. Hvorfor ikke bare være med på den festen, hvorfor ikke bare si ja til å besøke en venn langt unna, hvorfor ikke si ja til den turen og være litt spontan. Jeg liker å være sosial, men noen ganger liker jeg å være for meg selv også. Er veldig flink til å si nei til ting, siden det blir mye planlegging og jeg ser ikke på meg selv som en spontan person. Dette er noe jeg må jobbe med og bare bli flinkere til å ikke ha kontroll og planlegge alt til hver minste detalj. Vær mer spontan!

Bli fornøyd med ting jeg faktisk gjør og ikke tenke på at jeg kunne gjort mye mer. Ingenting er bra nok, ingenting blir som jeg har sett for meg, ingenting blir perfekt i mitt hodet. Jeg kan alltid gjøre mer, jobbe mer, jeg kan alltid trene mer, være mer med venner eller at jeg kunne vært en bedre kjæreste. Jeg har disse tankene i hodet ganske ofte og det sliter meg ut. Jeg må lære at man ikke har tid til alt og jeg må lære meg å bli fornøyd med “litt trening i uken er bra , litt jobb er bra, litt husarbeid er bra nok. Jeg må lære meg å bli fornøyd med det jeg har gjort og ikke det jeg skulle fått gjort.

 

Å tenke at jeg er bra nok og vil nå mine mål. Jeg er veldig usikker på meg selv og det er ikke bra. Jeg har prøvd i mange år og få nok selvtillit for å tenke at jeg er  bra nok, jeg tørr, jeg fikser dette, jeg er best, jeg orker dette, jeg er flink nok eller jeg er god nok for dette. Jeg er ikke en person som tenker det om meg selv eller om det jeg holder på med. Jeg har veldig lyst til å tenke at jeg er bra nok og jeg kommer til å nå langt i livet, men det er en liten stemme i hodet som sier det helt motsatte. Jeg vet at hvis man jobber hardt for noe man virkelig ønsker, så kan man oppnå hva som helst.

Å bli bedre på å snakke med venner om ting som er vanskelig. Jeg liker å holde ting for meg selv når ting er litt vanskelig eller om det har skjedd noe i livet som jeg synes er vanskelig å snakke om. Jeg åpner meg ikke for hvem som helst. Jeg vil at folk skal tro jeg har det bra og at jeg er positiv hele tiden, men sånn er det ikke. DE fleste har det vel kanskje sånn. Man setter opp en mur og en maske hver dag med ett smil.

Å bli flinkere til å holde kontakt med venner og bekjente. Jeg er så dårlig på å holde kontakten med venner. Det kan gå laaang tid og flere måneder før jeg ser gode veninner fra Oslo. Det er ikke bra.

Hva vil du bli bedre på? 

Vi blogges <3