10 ting du kan gjøre i høstferien

Hei igjen!

Da har jeg kommet meg hjem fra dyrlegen og intervju. Det gikk bra på begge deler. Nå har jeg bakt litt muffins og er klar for barnebursdag. Niesen til Stian blir 9 år på onsdag, så vi skal feire litt i dag. Det blir nok hyggelig. Jeg Nå har ikke jeg høstferie siden jeg ikke går på skole. Jeg skal bare jobbe 2 kveldsvakter denne uken, så har jo litt ferie på en måte. Hva skal dere i høstferien? Her kommer noen tips til hva dere kan finne på!

1.Gå turer ute og grille. Det er så vakkert ute med bladene som skifter farge og nå begynner det å bli skikkelig høstvær. Kanskje du/dere kan grille ute? Ingenting smaker bedre enn grillet pølser etter en lang gåtur.

2. Dra i en fornøyelsespark. Dra på enten tusenfryd, Hunderfossen, dyreparken i Kristiansand har også åpent. Ta med venner og familie på en koselig tur.

3. Gå på en høstutstilling. Nå er det sikkert mange kunstutstillinger som er åpne nå i høstferien. Det begynner å bli lenge siden vi har dratt på en utstilling. Vi dro på det før i Tønsberg og noe som heter kunst elva rundt i Drammen. Nå er det på tide på sjekke ut nye utstillinger igjen altså! Folk er jo så talentfulle og flinke!

4. Dra på kino. Det er mange bra filmer som kommer ut i høstferien blant annet The joker! Den må vi bare se! Noen andre som skal se denne filmen?

5. Bak noe nytt! Jeg er ikke flink til å bake i det hele tatt, men jeg er veldig flink til å spise bakevarer! Kanskje jeg skal bake noen boller, kjeks eller rundstykker?

6. Inviter venner på middag. Imponer venner med en fin middag hjemme med fint dekket bord og levende lys. Det kommer til å bli en hyggelig kveld.

7. Utforsk nabobyen. Vi må bli flinkere til å dra til nabobyene og se hva de har å tilby. Nå er vi litt lei Tønsberg sentrum, så vi skal se litt hva som befinner seg i Sandefjord.

8. Dra på harrytur til Sverige. Kjøp inn mat, godteri og brus så har man alltid noe mat i frysen.

9. Les en bok. Dra på biblioteket og lån deg en bok som du synes ser interessant ut. Enten så blir man skuffa eller så får man seg en positiv opplevelse. Nå skal jeg snart begynne med en ny bok som jeg har lånt på biblioteket og den virker veldig spennende. Vi får se!

10. Pynt ekstra fint hjemme, rydd i alle skap. Jeg er en liten ryddefreak og rydder og organiserer nesten hver uke her hjemme. Det er veldig deilig å ikke ha kaos rundt seg hele tiden. Ta en skikkelig ryddings i alle skap og skuffer. Gi bort klær du ikke trenger og pynt litt ekstra fint til høsten.

 

 

Uken som gikk

Akkurat nå: Nå er jeg litt stressa siden jeg først skal til dyrlegen 11:30, så en time etterpå skal jeg på intervju. Så dette blir en litt hektisk og stressende dag! Gruer meg skikkelig til begge deler, men håper begge går bra. Er første gangen jeg tar med Alita til dyrlegen siden jeg fikk henne for en måned siden. Hun skal ha siste vaksinen sin og jeg lurer på hvordan dette går. Får trøste meg med at jeg skal på bursdag i kveld. Da får jeg kose meg litt ekstra.

Ukens serie: The ranch på Netflix. Del 7 er ute nå, så den må jeg jo se ferdig. Synes de har holdt på lenge og kanskje strukket det over litt mange sesonger. Men det er en bra serie og jeg vil jo se hva som hender videre. Er jo alt for nysgjerrig!

Ukens høydepunkt: Det må bli den fine høst-turen med niesen og svigersøster og Stian på søndag. Ingenting er bedre enn å komme seg litt ut å trekke frisk luft. Deilig med litt mosjon etter å ha sittet inne i flere dager med regn. Var nesten et lite eventyr å gå den nye stien inn i skogen. Var en veldig fin tur og deilig å komme seg inn igjen i varmen og sitte å lese en god bok.

Ukens beste innkjøp: I går så bestilte jeg noen sko fra Nelly som jeg fikk fra Stian. Det var jo veldig snilt siden mine hvite sko har blitt ødelagt og gått opp i sømmen. De var godt brukt og har hatt de i flere år. Så var jo på tide å si farvel til dem. Deilig med nye hvite sko blir det hvertfall. Bruker det jo hver dag nesten siden de går jo til alt. Det er veldig praktisk og det liker jeg.

Ukens favorittplagg: Det må bli høyhalset genser. Elsker gensere med høy hals. Jeg synes jeg ser mer sofistikert ut og mer voksen.

Ukens craving: Sjokolade og is! Det var digg å stappe i meg masse godis på fredagen med venninnen min. Det ble mye godt på bordet med filmkveld!

Ukens matrett: Det må bli indisk på lørdag! Nammm, elsker indisk og elsker å spise ute. Det er lettvint og deilig å slippe å lage mat selv.

Ukens mest leste innlegg: 

Soveromsinspirasjon 

Gårsdagen i bilder og planer for i kveld

5 fun facts om meg 

Mine favorittbloggere

 

 

Søndagstur i Andebu

Hei alle fine lesere. 

Her kommer innlegg nr 2 for i dag. Nå har vi akkurat kommet hjem og sitter å leser i hver våres bok. Eller jeg sitter akkurat nå og har lest ett kapittel, skal fortsette etter at jeg er ferdig med dette innlegget. I kveld er det farmen på skjermen kl.20.00 så det skal vi få med oss.

I dag har vært en fin høstdag. Vi hadde niesen til Stian på overnatting så det ble en tidlig og deilig frokost. Så kom søsteren til Stian innom. Da fant vi ut at vi ville gå tur i skogen siden det var fint vær i dag. Akkurat passe varmt var det også. Solen tittet innom her på ettermiddagen. Det har jo regnet så mye de siste dagene, så det var deilig å se solen igjen.

Det ble en lang og fin tur. Vi gikk en sti vi aldri hadde gått før. Inne i skogen lå det et hus med veldig spesielle gjenstander og dingser. Det var litt harry, men også litt fint på en måte. Det var nesten som et museum med gamle biler og traktorer. De hadde laget et gjerdet på forsiden av huset med gamle ovner.

Syntes det var veldig spesielt, men litt artig også. De synes jo sikkert det er fint og personlig for dem. De bor jo der så det betyr selvsagt noe for disse som bor der. Det var ingen andre hus rundt heller så de kunne jo ha det som de ville. Uansett så har stedet personlighet og sjarm.

Etter turen så dro vi alle til Åsgårdstrand for å spise middag hos moren til Stian. Det var super godt for alle var veldig sultne etter den lange turen!

 

 

Nå skal jeg lese litt til før farmen. Ha en god søndag videre.

Hva har dere gjort i dag? Skal dere se på Farmen?

Vi blogges <3

Kvelden i går og Skal vi danse

Hei og god søndag! 

I går var jeg og Stian ute på middag med et annet kjærestepar. Det var veldig hyggelig siden vi har ikke spist ute på lenge. Det ble indisk denne gangen også, det er jo så godt!

Niesen til Stian ville være med oss hjem og sove over og det fikk hun selvsagt lov til. Vi kjøpte inn masse godteri, så på film og koste oss. I dag tidlig satte vi på Skal vi danse imens vi spiste god frokost.

Skal vi danse i går var en veldig emosjonelt ladet kveld da danserne skulle formidle et øyeblikk som har betydd mye for dem i livet.  Det var dessverre Jan Tore som vi måtte se forlate konkurransen.

Det var flere sterke historier  som ble formidlet og jeg ble faktisk lit rørt. Spesielt av Emilie sin dans og Isabel Raad. I en alder av 11 måtte Isabel rømme hjemmefra som var preget av rus og vold. Hun satte seg på trappa utenfor hos barnevernet. Emilie danset med ny dansepartner på grunn av skaden til Santino som skjedde forrige gang. Hun formidlet historien om da foreldrene hennes besluttet å skille seg da hun var 18 år gammel. Hun er så flink! dansen var tydelig emosjonell for henne og hun fikk veldig bra poeng. Jørgine fikk selskap av ektemannen på parketten og det var også en veldig sterk historie.

Hvem syntes du gjorde en sterk opptreden på skal vi danse? 

Gårdsdagen i bilder og planer for i kveld

Hei og god lørdag! 

I går hadde jeg filmkveld her med en god venninne. Vi leide en film som het Tag. Den var veldig morsom faktisk og handlet om en vennegjeng som tok leken tag eller “du harn” som vi sier her i Norge, veldig seriøst. De møtes en gang i året for å leke denne leken. Det er jo veldig koselig også og en god unnskyldning for at gamle venner møtes. Jeg har ikke så mye kontakt med gamle venner fra barneskolen og ungdomsskolen. Det er jo litt synd, men sånn er det bare noen ganger.

Det var hvertfall veldig koselig i går og det må gjentas. Jeg måtte jo hente Stian på byen etter at quizen var ferdig så jeg var hjemme igjen ganske sent faktisk. Men det går bra. Han må jo få kose seg han også!

I dag skal vi ut å spise i Sandefjord. Vi tenkte å dra på et sted vi aldri har prøvd før. Det blir jo ofte slik at man drar på de samme stedene ute i Tønsberg og bestiller den samme maten man alltid gjør. Er jo veldig greit å prøve litt annet også. Siden vi har flyttet hit så kan vi jo teste ut hvordan restaurantene er her også.  Jeg gleder meg faktisk litt siden vi ikke har vært ute å spist siden sommeren. Det er skikkelig ruskevær ute nå, men vi får dolle oss opp og dra på date. Det må man en gang i blant når man har vært lenge sammen. Er deilig å sitte å snakke om alt, spise god mat og drikke. Ikke se på tlf hele tiden som jeg pleier å gjøre. Man må faktisk fokusere litt på daten også, ikke bare ta masse bilder av maten, hehe.

Hva skal dere i kveld? Ha en koselig dag videre så blogges vi i morgen! <3 

Soveroms inspirasjon

Hei alle sammen!

God fredag! Endelig er det helg og tid for kos. I dag er det ikke det fineste været ute, men det går helt fint, for jeg har ingen store planer i dag. Jeg skal ha filmkveld med en venninne, mens Stian er på quiz. Da blir det skikkelig girls night! Det blir veldig koselig, når det regner så mye som det gjør nå så er det deilig å sitte inne med film og godis.

Tenkte jeg skulle legge ut noen interiørbilder av soverommet. Vet ikke om folk synes det er interessant, men jeg elsker å style boligen min. Jeg går jo mye hjemme og da må jeg jo ha noe å finne på. Hvis ikke blir jeg gal! Jeg elsker jo leiligheten min og prøver å ta masse bilder når jeg har ryddet selvsagt, haha. Det er jo derfor jeg ble interiørarkitekt også kan man vel si, siden jeg elsker å pusle med interiør og ha det fint rundt meg.

Ha en fin helg fine dere!

Vi blogges <3

5 fun facts om meg

1.Jeg hater cola og pepsi! Jeg drikker all annen brus enn det. Hvis jeg blir spurt borte om jeg vil ha brus så må jeg spørre “hvilken brus har du?” Jeg foretrekker solo, Mozell, Villa og julebrus. Fanta liker jeg heller ikke, Solo smaker så mye bedre! Snart kommer julebrusen i butikken og det gleder jeg meg til!

2.Jeg drikker ikke vin for å kose meg. Jeg føler at de fleste på min alder tar et glass vin på en fredagskveld for å kose seg. Jeg drikker bare hvis jeg er bedt på vors, bursdag eller fest. Brus er jo bedre å kose seg med.

3.Jeg svarer aldri på tlf når den ringer. Jeg hater å ringe folk og jeg hater folk som har skjult nr som ringer meg. Det skjer hver uke at en eller annen selger ringer meg og sikkert 5 ganger før jeg endelig tar tlf. Pleier å søke opp nr på 1881, itilfelle det kan være noen jeg kjenner. Men nei, er alltid en selger, mobilfirma eller en strøm leverandør som skal ringe meg hver ukeeeeee! Skjer dette bare med meg?

4.Jeg er introvert. Jeg liker å være sosial og dra ut med venner. Men Jeg har ikke noe imot å være for meg selv. Trives i mitt eget selvskap og det er jo egentlig bra det.

5. Jeg liker katter bedre enn hunder. Har alltid syntes at hunder er søte dyr, men ville aldri ha det som barn. Jeg hadde alltid lyst på katt! Jeg liker ikke lukten av våt hund heller. Synes katter er veldig fine dyr og de klarer å passe på seg selv også. Hund er jo menneskets beste venn, men synes at katter også kan være det. Hva mener du?

Mine favoritt bloggere

Stina Bakken: Her titter jeg ofte innom og synes hun er veldig flink blogger. Hun blir jo gjerne kalt liste bloggeren, men jeg liker det.

Andrea Sveinsdottir: Andrea er så søt og elsker at hun er så åpen om ting. Hun legger ikke slør på noe og prøver ikke å være en rosablogger. Hun har masse bra å komme med og liker stilen hennes også.

Sofie Nilsen: Jeg digger stilen til Sofie og synes hun har så fint hår! Hun pleier å ha masse fine bilder og det digger jeg når jeg skal titte innom bloggere. Man må ha masse bilder.

Kristin Gjelsvik: Har fulgt Kristian siden hun var med på paradise hotel og digger den dama der. Hun er skikkelig kul og tør å si det hun mener. Skikkelig tøff dame med en super fin blogg. Bildene er så fine og gir masse inspirasjon. Det er så artig å følge henne etter at hun har blitt mamma også.

Maren Erdvik: Maren blogger mye om trening og kosthold og jeg får masse inspirasjon fra hennes blogg og ikke minst motivasjon til å trene. Veldig sprudlende dame!

Bildedryss fra dagen

Hei og god tirsdag! 

I dag har jeg møtt en venninne og vi spiste lunsj. Da blir det alltid litt bilder som må knipses. Vis spiste et sted vi aldri har spist på før. De hadde en liten meny, men begge ville ha salat så da gikk det jo bra. Stedet ligger i Tønsberg og heter Plassen. Stedet er veldig koselig og har et kult konsept. Er alltid veldig hyggelig å spise og prate sammen om alt og ingenting.

Det som var litt rart er at jeg tror julelysene er hengt opp i byen, men er ikke det litt tidlig? Er jo ikke oktober engang? Men kanskje de ville starte tidlig i år siden det er så mørkt i gatene. Er så fine farger ute nå og nå var det passe kaldt med 13 grader. Hadde på meg skjerf, siden jeg er redd for å bli forkjøla og det var litt småkaldt siden det blåste.

Uken som gikk

Hei og god mandag!

Akkurat nå: Akkurat nå sitter jeg i sofaen. Jeg har vært på biblioteket med Stian siden han hadde fri. Vi fant noen bøker vi skal begynne å lese, så det blir spennende. Er så lenge siden jeg har faktisk lest en bok, så det blir gøy at jeg og Stian skal sitte sammen å lese.

Ukens serie: Unbelivable på Netflix! Er snart ferdig med den og den kan jeg anbefale på det sterkeste!

Ukens høydepunkt: Det må bli jentekvelden på fredagen. Veldig gøy! Elsker å ta det helt ut og ikke bry meg om alt og alle. Angrer jo selvsagt alltid dagen etterpå, men det er sånn det er noen ganger. Det må snart gjentas snart! Snart er det jo bursdagen til lillesøster så da kan vi feire igjen!

Ukens beste innkjøp: Lysfat fra nille og blå vase fra Princess. Det er veldig fint med et lystfat og særlig i gull. Elsker det og passer fint inn i leiligheten. Elsker å pynte og bytte pynt til forskjellige sesonger. Og gull er bare så lekkert!

Ukens favorittplagg: Det må bli denne grønne buksen fra nelly. Har brukt den mest denne uken. Veldig behagelig på!

Ukens craving: Sjokolade!

Ukens matrett: Det må bli hjemmelaget pizza på lørdagen. Jeg hadde veldig lyst på noe digg siden jeg var litt dårlig fra dagen før. Det stod mellom indisk takeout eller hjemmelaget pizza. Tanken på at jeg måtte stelle meg før vi skulle til byen og spise orket jeg ikke. Så da ble det hjemmelaget pizza.

Ukens mest leste innlegg: 

LØRDAGEN OG SKAL VI DANSE 

BLI EN GOD MATREDDER