Soveroms inspirasjon

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle vise litt inspirasjons bilder til soverom. Jeg elsker å bruke farger og som interiørarkitekt student har vi lært masse om farger og hvordan de påvirker oss i hverdagen. Farger har så mye å si for ett rom og hvordan vi føler når vi kommer inn i ett rom. Det er alfa omega med riktig fargebruk på oppholdsrom, kontorer, sykehus og forskjellige instutisjoner.

Jeg har veldig lyst til å ha en blåfarge på soverommet når vi flytter til juni, siden det er en farge som får meg til å føle meg rolig innvendig. Jeg elsker denne fargen og den vil passe veldig bra sammen med lyst treverk. På soverommet så skal jeg også ha et integrert klesskap på hele veggen, slik at vi får plass til alle klærne. Jeg skal jo ha eget walk in closet også i et eget rom, så dette blir til de klærne jeg ikke bruker så ofte og Stian sine klær. Er det noen tips til hvilken forhandler jeg kan gå til? Har tenkt litt på garderobemannen, men har ikke noe erfaring med dem.

Ha en fin dag videre fininger <3

Nytt i interiøret

Heisann!

På fredagen tok jeg en kopp kaffe med en veninne i Tønsberg. Det var veldig koselig å snakke om alt og ingenting. Elsker de vennene man ikke har sett på en måned eller to også  går praten non stop, fordi man har så mye å snakke om. Tiden bare flyr forbi! Etter cafe daten, dro vi på shopping og jeg fant jo selvsagt noe, haha. Jeg og shopping. Jeg fant dette fine tre fatet på søstrene grene og har ønsket meg det i lang tid. Det kommer til  passe bra inn i den nye leiligheten.

 

Håper alle har en super duper fin dag videre og koser seg i dette fine været. Er deilig å se solen igjen, føler jeg har gått litt i dvale. Er deilig å komme seg litt ut og få litt nye inntrykk, enn bare bachelor oppgaven.  Har dere fint vær der dere er?