Mitt antrekk til nyttårsaften

Hei alle sammen!

Godt nytt år! I dag er det selveste nyttårsaften og det gleder jeg meg til. Jeg startet dagen med å dra ned til byen for å shoppe litt og gjøre noen ærender. Vi skal ha pakke-lek senere i kveld så måtte skaffe inn pakker til det. I kveld er vi bedt bort to plasser! Først skal vi spise middag med et vennepar i Revetal. Der skal vi kose oss med middag, dessert og pakker. Senere kjører vi inn til Tønsberg til et annet vennepar av oss. Dere hørte riktig, jeg skal være edru på nyttårsaften og kjører i kveld. Det blir jo første gang på lenge jeg er edru på nyttårsaften. Jeg tror det går veldig bra og starte året med et klart hode. Orker ikke være dårlig i morgen, for da skal jeg pakke ned julen.

Håper alle får en fin nyttårsaften i kveld og feirer med måte. Kos dere masse så blogges vi til neste år <3

 

Nytt treningsrom og treningsmotivasjon

Hei alle sammen!

Da har vi skaffet oss et lite treningshjørnet her i heimen. Det ble bestilt for noen dager siden og kom med bring levert på døren. Vi tenkte det var lurt å investere i gode apparater og slutte med treningssenteret som vi aldri besøker. Derfor avsluttet vi medlemsskapet der og tenkte vi kunne bruke de pengene vi hadde brukt der resten av året på treningsapparater og vekter hjemme. Det er så praktisk å ha det hjemme med vekter og yogamatter. Da blir det mye lettere å ta seg en liten treningsøkt når man kommer hjem fra jobb. Det trenger bare være en liten økt på 15-20 min. Det blir nok brukt masse her hjemme fremover og gir en liten treningsmotivasjon fremover!

Vi blogges <3 

Slik pynter du nyttårsbordet

Ønsker du inspirasjon til årets festbord? Her får du noen gode tips til fargevalg og pynt som gjør at nyttårsbordet skinner som aldri før!

Start med et fargetema

For å gjøre det enkelt for deg selv er det lurt å starte med et fargetema. Ønsker du et glitrende bord i gull- eller sølvtema, eller er det en annen farge du heller vil ha som grunnfarge for pyntingen? Et tips er å bruke lilla, rødt eller svart, da dette går til det meste av dekorasjoner og er gjerne noe en har litt av fra før av.

Levende lys og servietter

Fortsett med å velge lys og servietter som passer til ditt valgte fargetema. Tenk gjerne litt over om du har noen fargedetaljer på serviset du har planer om å bruke til å dekke med. Er de helt hvite, er det bare å slå seg løs med fargene. Er det derimot en farget kant eller andre detaljer så kan det være smart å ta opp igjen fargen i andre detaljer på bordet som f.eks. lysene og serviettene.

 

Tørkede blomster og kvister

Veldig populært for sesongen er tørkede blomster. Har du noen du kunne tenke deg å bruke? Et tradisjonelt, men like vakkert tips er å bruke kvister med granbar. Det er helt gratis og lett tilgjengelig om du plukker selv i skogkanten. Alternativt kan du investere i kunstige kvister som du kan bruke igjen år etter år.

Figurer og glitter

Figurer er også en av sesongens trender. Tenk gjennom om du allerede har noen figurer i julepynten som kan brukes på bordet, eller om du har lyst på noen spesielle for nyttårsbordet.

Lykke til. Vi blogges <3

Uken som gikk

Akkurat nå: Nå sittet jeg på jobb og skal jobbe noen timer. I morgen er det jo nyttårsaften og det gleder jeg meg til. Skal feire inn det nye året. Men ikke for mye da!

Ukens film/serie: Jeg så masse julefilmer og serier forrige uke. Må vel bli 3 nøtter til askepott! Den må jeg jo bare få med meg hver julaften.

Ukens høydepunkt: Det må jo bli julaften! Det var så koselig! Det er veldig rart å tenke på at det var jul forrige uke. Synes jula gikk veldig fort og plutselig var den over. Om noen dager skal jeg pakke bort julen og det blir litt rart. Pleier å pakke den bort rett etter nyttår og da tar jeg å vasker og tørker støv samtidig. Det er deilig med en ryddig og fin leilighet på nyåret. Det er også gøy å se igjen alle pyntegjenstander igjen og dekorere leiligheten på nytt.

Ukens beste kjøp: Grønne håndklær fra Princess.

Ukens beste gave: Det må bli de hvite Fila skoene jeg fikk fra Stian til jul. De har jeg ønsket meg lenge og var på toppen av ønskelisten. Elsker de og gleder meg til å bruke de til våren. Men elsker også vaffeljernet og stavmikseren jeg fikk til jul også. Det blir nok også masse brukt til neste år!

Ukens middag: Julemiddag på julaften, namm!

Ukens craving: Nonstop!

Mine mest leste innlegg: 

Vår julefeiring i bilder

Middag 2.juledag

Jeg ble nr 72 på topplista!

Mine nyttårsforsetter for 2020

Hei! 

Nå er vi snart i 2020 om bare noen dager og det er veldig rart å tenke på. Dette året har gått så sykt fort! Jeg aner ikke hva som har skjedd engang, men føler ikke at jeg ble ferdig med høyskolen for bare noen måneder siden. Det føles ut som flere år siden jeg ble ferdig med bachelorgraden.

Det er kanskje litt teit å ha nyttårsforsetter siden det er fort å glemme dem. Derfor er jeg heldig og kan gå tilbake her på bloggen og lese dem. DETTE var mine nyttårsforsetter i fjor. Heldigvis så har jeg lært meg å ikke ha for vanskelige mål så disse skal jeg nok klare!

Her er mine nyttårsforsetter for 2020!

-Reise! Jeg har veldig lyst til å reise mer i 2020, selv om det bare er småturer i Norge eller weekendturer. Det er alltid deilig å komme seg bort på hotell og bare nyte.

-Holde kontakt med gode venner! Det er en ting som kan være vanskelig og det er å holde kontakten med venner. Jeg er ikke flink til det i hverdagen og må bli flinkere til å ta intiativ.

-Besøke familien oftere! Det er så koselig å besøke familien og spise middag sammen. Det er noe jeg vil gjøre mer av til neste år. Det er viktig å sette av tid til venner og familie.

-Ta et kurs! Jeg har lyst til å lære noe nytt. Det er viktig for vår egen velvære at vi utvikler oss. Derfor er det smart å fylle på med ny kunnskap og lære seg å utføre nye kunster som et kokkekurs eller bli ekspert på vin.

-Bruke mindre penger og spare mer! Vi må bli flinkere på storhandel på butikken, det hjelper veldig. Stian pleier å bytte forsikring slik at vi sparer en del der på bil og leilighet. Det som også er smart er å si opp abonnementer man har som man ikke bruker elle tenker over. Der kan man spare en stor slant i lengden. Dette året skal jeg overføre masse penger på en bufferkonto som jeg og stian har sammen. Også vil jeg spare til ferie.

-Holde meg sunn og i god fysisk form! Nå som vi har fått treningsapparater og et lite gym- rom her hjemme så da blir det enklere å ta noen øvelser her hjemme.

Hva er dine nyttårsforsetter for 2020? Vi blogges <3

 

Året som har gått

Hei!

Nå er det bare noen dager igjen til nyttårsaften og bare dager igjen av året! Jeg synes det har gått så fort!  2019 har vært en berg og dalbane med både oppturer og nedturer. Året 2019 startet med brukket albue og jeg fikk meg regulering, så kanskje ikke den beste starten på året. Nå kunne det bare gå oppover!

Jeg og Stian kjøpte vår første leilighet dette året og skulle flytte inn 1 juni. Det var en spennende og travel tid med både flytting og bachelor oppgave på samme tid. Heldigvis gikk det bra og jeg kom i mål med begge deler og med B på bachelor. Jeg var virkelig klar for å skape vårt eget hjem og innrede leiligheten. Føler det har tatt resten av året for å få det fint og vi er ikke ferdig enda. Ting tar tid har jeg lært, men jeg er veldig fornøyd med resultatet hittil. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Etter å ha flyttet inn i ny leilighet var det tid for å finne jobb etter studiene. Det var ikke lett å finne jobb som nyutdannet og jeg var arbeidsledig i flere måneder. Jeg så på det som sommerferie den første tiden, men etter flere måneder så blir man lei av å ikke ha penger til noe. Det er den verste følelsen å ikke føle seg god nok og at ingen vil ha deg, fordi du ikke har erfaring. Nå har jeg endelig fått 100% jobb og det er en deilig følelse og endelig kunne betale ned lån og studiegjeld.

Vi skaffet oss katt i august og livet hjemme ble fylt med litt mer liv, da jeg var mye alene og arbeidsledig. Hun var verdens søteste pus og er fortsatt det. Hele 2019 har vært fylt med gode opplevelser, samboer, venner og familie. Jeg er veldig heldig som har alt dette og setter veldig stor pris på alle rundt meg. Noen ganger kan jeg ta det for gitt. Jeg setter pris på at akkurat du gidder å lese bloggen min og klikke deg inn her og på den måten gir meg støtte. Det setter jeg veldig stor pris på! La 2020 bli et år med flere gode opplevelser, forhåpentlig mer reising og flere blogginnlegg! Dette året har vært veldig opp og ned, men det endte heldigvis på topp! Takk for meg 2019!

Vi blogges <3 

Kveldens planer

Hei alle sammen! 

Endelig er det helg og lørdag! Det som er deilig er å stå opp tidlig på en lørdag og få unna ting som må bli gjort. Jeg har ryddet og vasket leiligheten slik at den er klar for helgen. Vasket klær og håndklær som henger til tørk. I stad var vi i Revetal sentrum og jeg måtte sjekke ut salget på princess. De hadde noen fine grønne håndklær som jeg har hatt lyst på lenge, så da måtte jeg bare kjøpe dem. Fant til og med 2 duker som jeg også måtte ha. Det var jo 40% på alt, så da ble ikke sluttsummen så dyr. Deretter handlet vi mat og vin til i kveld. Jeg lagde taco til middag som smakte så godt. Etter å ha spist masse julemat er det litt deilig med noe annet. Eller hva mener dere?

I kveld skal jeg på romjulsfest i Tønsberg hos et vennepar med mange jeg kjenner. Line er alltid med ved min side og jeg håper det blir et kjempe bra vors. Det blir det jo som regel! Jeg bare håper ikke det er mange ute på byen i kveld, for det var stappfullt sist og det orker jeg ikke. Var jo helt håpløst å danse sist helg. Hater når det er fult av folk på byen. Man må stå i kø for å gå på do, dulte borti hverandre og det blir ikke noe koselig stemning av det. Vi får krysse fingrene for at jeg får danset litt og ristet på kroppen i kveld!

Vi blogges <3 

Det beste med julen

Tid med familie og venner: I julen synes jeg man får bedre tid. På 1 og 2 juledag er omtrent alt stengt og man får masse tid til å bruke sammen med  familien eller med venner. Det er deilig å ha fri og ha tid til alt man skal gjøre.

Fest sesong: Julen er tid for julebord, fest med venner og nyttårsaften. Det er ikke ofte jeg pynter meg og går med kjole. Så derfor er julen en perfekt anledning til å bruke kjolene jeg har hengende i skapet. Det er sjeldent man har så mange gode grunner til å ta på seg kjole eller skjørt.

Julefilmer: Jeg elsker å sitte foran tv-en med en god julefilm. Det er så koselig!

Julebakst: Jeg liker ikke å bake selv, men har prøvd ut litt i år. Jeg har fått litt julebakst av søsteren min også siden hun synes synd på meg og det forstår jeg.

Julemat: Jeg elsker julemat! Det er så mye god mat rundt juletider og det kan aldri bli for mye julemat.

 

Mitt beste minne fra 2019

Heisann! 

Nå som 2019 går mot slutten og vi snart er i et nytt år, har jeg tenkt mye på hva jeg har gjort i 2019. Det er rart med hvor fort årene går og jeg føler jeg nesten ikke har oppnådd noe. Uansett har jeg hatt et veldig fint år med reising, nye venner, gjort ferdig utdannelsen min og ny jobb.

Det beste minne er da jeg og Stian kjøpte vår aller første leilighet og flyttet inn i juni 2019. Det føles ut som vi har bodd her lenger, men det har vi faktisk ikke. Det er rart å tenke på at jeg plutselig skulle sitte med en ny leilighet, som jeg kunne gjøre hva jeg vil med. Det er deilig å betale til seg selv og ikke til noen andre. Vi betaler jo det samme som vi gjorde da vi leide. Det er jo faktisk helt sykt å tenke på. Vi var veldig heldige som fikk nesten 100% lån fra banken. Jeg hadde ikke jobb og var student på den tiden, så for meg var det et mirakel at vi fikk det lånet.Heldigvis gikk det bra og vi fikk kjøpt drømme leiligheten på landet.

Det var veldig gøy å kjøpe inn nye møbler og alt vi trengte til leiligheten. Det var ikke mye vi hadde fra før! Vi hadde TV, kommode, nattbord og en seng. Så resten måtte vi kjøpe inn. Det ble noen turer til Ikea for å si det sånn. Det var så verdt det og nå er vi veldig fornøyd med resultatet. Leiligheten er perfekt for oss og hvem vet hva fremtiden vil bringe.

 

Jeg må også si at det å få Alita var også et høydepunkt for 2019, men hun kommer på nr 2 <3 Se så liten hun var da! Der var hun bare noen uker da jeg besøke henne! Ikke rart jeg falt pladask!

 

Vi blogges <3

Julefølelse på soverommet

Hei! 

Tenkte jeg skulle titte innom for å si hei og god ettermiddag! Jeg skal jobbe og har jobbet fra kl.8 i dag, men fikk tatt mange bilder av soverommet i går. Synes soverommet vårt er så koselig med grønne gardiner, grønn stol og litt grønt dekor. Skal kjøpe meg et fint grønt sengeteppe å ha på sengen og noen andre bilder på veggene. Det blir nok bra! Elsker grønt og har det overalt i resten av leiligheten. Grønt gjør meg glad og er en beroligende farge. Jeg bytter på blått og grønt på soverommet med sengetøy, puter og dekor. Resten av året er det blått og i julen blir det grønt, gull og hvitt.

Her er slik det ser ut nå! 

Trenger en grønn duk her ja..