Jeg har fått dilla på

Hei!

Nå for tiden har jeg fått dilla på bruschetta og det er så godt! Jeg har alltid noe brød liggende i frysen og det tar ikke lang tid å lage. Spiser det til frokost, lunch og kveldsmat hvis jeg kan, haha. Neida, er ikke så ekstremt, men godt er det! Følger egentlig ikke noen oppskrift, jeg tar bare det jeg føler for. Det er var nok til 4 brødskiver. Jeg liker å pensle brødskivene med olje og gni hvitløksfedd på dem før jeg setter dem inn i ovnen. 

 

Til 4 brødskiver 

20 minitomater delt 

2 ss olivenolje 

2 hvitløksfedd 

7 store blader med basilikum 

salt og nykvernet pepper over 

 

 

 

 

I dag får jeg en veninne på middag, så jeg lurer på hva jeg skal lage. Blir kanskje noe meksikansk! Får se, men noe godt skal det hvertfall bli. 

Ha en strålende torsdag! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg