10 rare fakta om meg

– Jeg har angst for å ta telefonen når ukjente nummer ringer. Jeg er heller ikke glad i å ringe personer jeg aldri har snakket med før. Så jeg har litt telefon angst! Er Stian som må ringe legen og tannlegen for meg her i huset! 

– Jeg er umulig å ha med å gjøre når jeg er stressa eller sulten. Blir ofte Hangry på Stian, haha. 

– Jeg elsker avokado. Avokado i salat, på knekkebrød, på alt!  

– Jeg ELSKER søt sennep! Liker å ta det på osteskiver på knekkebrød, nammm.

– Jeg ønsker meg sååååå en katt. Når vi får noe eget vil jeg ha en katt altså! 

– Jeg er en PINGLE når det gjelder vinterføre. Altså, jeg blir helt ødelagt. Jeg ER så redd at man skulle ikke tro det. Helst prøver jeg å unngå og kjøre selv, men når jeg gjør det, ja- da går det sakte.

–  Jeg er en kontrollfreak. Kan like gjerne innrømme det, for alle rundt meg vet det. Jeg vet ikke hvorfor jeg har blitt det, men jeg MÅ ha kontroll på alt i alle situasjoner. Klarer ikke la noe bli overlatt til tilfeldighetene. Det er jo positivt også, for jeg har alltid kontroll på det meste, men noen ganger kan det bli for mye. Om vi har en plan, og jeg har innstilt meg på den, går jeg helt i kjelleren om det ikke blir noe av- for da må jeg planlegge noe nytt, eller bare innstille meg på noe helt annet. 

– Jeg vet ikke om noen, i hele verden som er mer avhengig av carmex enn meg selv. Det er nesten på grensen til galskap. Jeg MÅ ha den i nær hele tiden, og takler ikke tørrheten/sårheten som kommer om jeg ikke har lypsyl. Og om jeg ikke finner den, blir jeg helt gal og leter frem alt som kan gi fuktighet, enten krem, leppestift eller lipgloss. Carmex hadde jeg aldri klart meg uten. Og det verste er at jeg kan ha to, tre stykker i omløp, men på et eller annet merkelig vis forsvinner de ALLTID!

– Jeg har støv på hjernen, tåler ikke rot eller støv rundt meg. Jeg må ha alt på stell til enhver tid og alltid rydde etter middagen. Klesvasken får ikke henge mer enn 2 dager til tørk. Synes det er deilig å få det unnagjort så fort som mulig og nyte resten av dagen til det man vil. 

– Hvis jeg ikke klarer å komme meg på trening eller ikke kommer i gang med sunt kosthold allerede på mandager så føler jeg at HELE uken er ødelagt. Det er egentlig skikkelig teit, men det er bare sånn jeg føler det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg