1 boks kidenybønner (4 dl) hermetiske)
1 sjalottløk eller 1 løk
2 fedd hvitløk
1 paprika
1 gulrot
2 ss olje
1 ts chiliflak + ekstra til servering
1 ts kanel
1 ts oregano
2 ts spisskummen
0,5 ts røkt paprikapulver
1 ts sukker
2 ts bakekakao
2 bokser hakkede tomater
1 kvast koriander
1 lime
1 ss tomatpurè
1 boks vegansk rømme
Slik gjør du det:
-Fres løk, hvitløk, finhakket chili, rød paprika i en gryte på middels varme. Tilsett tomatpuré og la det frese et par minutter.
-Tilsett spisskummen, paprikapulver, kanel, oregano, og sukker. Stek et par minutter.
-Tilsett bønner, hakkede tomater, kakao, gulrot og finhakket koriander. Rør alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
-La retten surre på lav varme under lokk i 15-20 minutter.
-Tilsett masse finhakket koriander og skvis ltt lime på toppen like før servering.
-Servér med ris, hjemmelaget guacamole, salsa og vegansk rømme.
2 kommentarer
Takk, ser godt ut 🙂
Bare hyggelig! 😀