Chili sin carne oppskrift

Ingredienser:

1 boks  kidenybønner (4 dl) hermetiske)

1 sjalottløk eller 1 løk

2 fedd hvitløk

1 paprika

1 gulrot

2 ss olje

1 ts chiliflak + ekstra til servering

1 ts kanel

1 ts oregano

2 ts spisskummen

0,5 ts røkt paprikapulver

1 ts sukker

2 ts bakekakao

2 bokser hakkede tomater 

1 kvast koriander

1 lime

1 ss tomatpurè

1 boks vegansk rømme

Slik gjør du det: 

-Fres løk, hvitløk, finhakket chili, rød paprika i en gryte på middels varme. Tilsett tomatpuré og la det frese et par minutter.

-Tilsett spisskummen, paprikapulver, kanel, oregano, og sukker. Stek et par minutter.

-Tilsett bønner, hakkede tomater, kakao, gulrot og finhakket koriander. Rør alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.

-La retten surre på lav varme under lokk i 15-20 minutter.
-Tilsett masse finhakket koriander og skvis ltt lime på toppen like før servering.
-Servér med ris, hjemmelaget guacamole, salsa og vegansk rømme.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg