De største interiør trendene i 2020

Vi legger et tiår bak oss, og inn i et nytt og spennende tiår. Interiørmessig gleder jeg meg veldig. Vi har lagt bak oss nå hvitt, grått, fargeløst, stramt og veldig klassisk interiør. Jeg er sikker på vi er på et mer fargerikt, mer variert, lunere og personlig tiår. 

Farger

Alt i alt er det færre regler, større variasjon, mer personlig og mer behovsstyrt interiør enn tidligere. Hovedfokuset er farger, farger og atter farger. Favorittene er mørke farger: alle nyanser av blått, dyp rouge, bærtoner og svart.. men du behøver ikke å bekymre deg dersom disse høres mørke ut for deg, lekre rosa og grønt er nemlig med!

Svarte møbler 

Interiørdetaljer i svart dukket opp som en trend i fjor, og ett år senere kommer trenden sakte men sikkert til møbler.  Svart er en universiell farge som kan kombineres sammen med mange andre farger og toner, noe som skaper et utallig antall kombinasjoner i interiøret. Legg til rosa, beige eller andre varme aksenter for et mer stilig og elegant utseende!

Nøytrale fargenyanser 

Mange interiøreksperter mener at norske hjem vil få flere farger og kombinasjoner med årene som kommer. Selv om man allerede nå merker en tydelig overgang fra hvitt og minimalistisk til at flere tør å bruke farger i interiøret, holder nøytrale farger fortsatt sin faste plass som “trygge”, noe mange gjerne satser på

Grønt og inspirasjon fra naturen 

Dette er rett og slett en helt nydelig trend som vil ta oss gjennom de mørke, dystre vintermånedene. Hent gjerne inspirasjon fra naturen, både for å finne farger og for å lete fram den rette atmosfæren. Grønne nyanser inspirert av planter, trær og blomstrer fungerer meget bra sammen

Gjenbruk

Gjenbruk har blitt en stor trend i flere år nå men tar seg mer opp for hvert år. Det er så bra at flere ser verdien i brukte ting. Det er så mange fordeler med å kjøpe brukt. Nå finner man nesten alt til salgs på flere sider. Både nye ting som selges billig og gamle ting som man feks kan spraymale, skifte stoff på og ja rett og slett gi det en make over som passer inn i ditt hjem.

Vi blogges <3

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg