Kjendis gallaen 2019

I går kveld var det en rekke kjente norske kjendiser som samlet seg for årets kjendis galla. I løpet av kvelden ble det delt ut hele sju priser i følgende kategorier: «Årets influenser», «Best kledde mann», «Best kledde kvinne», «Årets kjendis», «Årets kvinne», «Årets forbilde» og «Wenche Foss’ ærespris».

Jørgine fikk tildelt prisen for “Årets Influencer! Hurra! Det var veldig fortjent. Det var mange bra med i år synes jeg, men ekstra gøy at Jørgine vant den. I kategorien var det ti nominerte, blant dem komiker Herman Flesvig (27), og toppbloggerne Kristin Gjelsvik (31) og Sophie Elise Isachsen (24), men det var altså Jørgine som stakk av med seieren. Fellesnevneren for de nominerte var at alle har markert seg i sosiale medier, podkaster eller andre nettkanaler gjennom året som er gått.

Rundt 100.000 stemmer kom inn fra publikum til prisen. 31.000 av disse gikk til Jørgine, mens nest beste kandidat sanket 22.000. Det er helt sykt mange stemmer!

Kveldens øvrige prisvinnere:

TV-navn: Dag Erik Pedersen. Kjendis: Charter-Svein. Best kledde mann: Carsten Warholm. Best kledde kvinne: Pia Tjelta. Årets kvinne: Solveig Kloppen. Wenche Foss’ ærespris: Robert Stoltenberg og Finn Skårderud.

 

Vi blogges <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg