Mine juletradisjoner

Hei!

Vi har alle våre tradisjoner. Noen bare må ha ribbe og andre må ha pinnekjøtt på julaften. I år skal jeg faktisk ikke feire med min familie, men med Stian sin familie. Det er første gang jeg skal det og det blir veldig spennende. Jeg tror nok at det går bra siden familien til Stian har tatt meg så godt imot og er veldig hyggelige.Jeg gleder meg masse til jul!

Her er mine jule tradisjoner!

Serinakaker– Det har blitt en tradisjon at jeg baker serinakaker. Jeg husker første gang jeg lagde de hadde jeg alt for mye sukker i kakene. Jeg er ingen baker for å si det sånn. Men akkurat disse kakene må jeg bake hver jul.

Hitra– Nesten hver jul da jeg var liten har jeg og familien dratt til morfar i trøndelag og feiret jul der. Det var alltid like koselig å komme opp dit og gi morfar en stor juleklem. Nå som han ble borte for noen år siden har ikke vi dratt dit så ofte for å feire jul. Nå skal familien opp dit i julen, men jeg er igjen her.

Julemiddag– Hver jul så har min familie ribbe til jul. Jeg elsker både ribbe, pinnekjøtt og julepølser. Nå har jeg jo lagd nøttestek til jul i noen år og det er også veldig godt og et vegansk alternativ til julematen. Den er hvertfall veldig god!

Askepott– Jeg vet det er teit kanskje, men det blir ingen jul uten askepott på NRK.

Kalender– Jeg har alltid fra da jeg var liten hatt enten sjokoladekalender eller pakkekalender. Stian har i 2 år kjøpt kalender til meg fra rituals, men i år vil jeg ikke ha den. I år har jeg veldig lyst på den fra body shop og en sjokoladekalender i tillegg. Føler meg så heldig som har en kjæreste som tenker på meg!

Julefilm– Jeg elsker å sitte å se på julefilmer i desember, drikke julebrus,spise klementiner og julestrømpe. Det er så hyggelig å sitte enten med søsteren min eller med Stian og få ekstra god julestemning nå i førjulstiden.

Vi blogges!

2 kommentarer
  1. Så flott skrevet Hanna.
   Det er nesten så jeg kommer i julestemning🤶🏼🎄
   Fint at du har så mange juletradisjoner fra barndommen som du setter pris på😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg